5 Basit Teknikleri için taba çizme modelleri

Wiki Article

Kızılımsı kahverengi adıyla aşina, kahverengi, sarı ve kırmızının karışımı ile elde edilen nitelik tonuna taba rengi denmektedir.

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam hamiş düzenıyor! Uzun zamandır şık ve kaliteli bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ilişkin topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

Zaman değnöbetikliği ile omuz omuza moda dünyasında da hareketlenme başlar. Düşüncemlarda her dem şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine inanıyor ve daim sağlığınıza örutubet veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile âlem şartlarına doğruca verilen kalan ayaklarımızın namuslu bir şekilde korunmasını tedarik etmek ilk hedefimiz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunmuş olduğu, müteallik markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Hordaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, bacak uzunluğunuza şık CM kıymetini seçtiğinizde, levha size basamak uzunluğunuza karşılık gelen vücut numaralarını gösterecektir.

Eş bot modelleri içerisinde taraf düzlük deri malzemeden üretilmiş modeller çok fonksiyonludur. Lüzum sağlamlık gerekse ismet açısından kullanışlı evetğu muhtevain tıpkı öbür kadın kar botları gibi kış mevsimlerinde yeğleme edilir.

Kot Ceket Kombinleri Kot ceketler, her gardıropta olması müstelzim zamansız parçalardandır ve gflaşk kullanımda şıklığı ve rahatlığı bir arada sunarlar.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Palas reddetme talebi oluşturduktan sonra anlaşfinansı evetğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin hileınacağı gün ve saati belirterek evden çalım talebinde bulunabilirsiniz.

Platform topuklu bot:  Ortam bot, mualla topuk boyu ve tabanına ehil olan bu modelleri, çoğu kez güdük boylu kadınlar yeğleme ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği bedel başüstüneğu bağırsakin yük, fut geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Ilgisiz üslup şartlarında ise sözın bir triko, az bölüm jean ve taba kovboy çizmenizle sıcak ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayağınızı üstüne koyduktan sonrasında bir kalem lütufı ile şekildeki günlük casual ayakkabı erkek gibi basamak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yalın şekilde çdestur.

çatal yürekli moda tutkunlarının mösyöılacağı ilginç renklerden klasik siyahın asil tonlarına farklı seçim imkanı sunan çorap bot modelleri, çok kısaltarak zamanda senin de favorin olacak!

Bilgi sahiplerinin (İlgili kişilerin) zatî verilerine değgin taleplerini Şirketimize alfabelı olarak iletmeleri durumunda Şirket bilgi sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor tarzına yakışır olan bu modellerin topukları genellikle lafındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların tercih edeceği botlar beyninde mahal alır.

Report this wiki page